Danas je međunarodni dan mačaka: Predstavljamo vam najpopularniju mačku na Instagramu i njene trikove za uspeh na ovoj mreži

Međunarodni dan mačaka obeležava se svake godine 8. avgusta. Prvi put ga je 2002. godine obeležio  Međunarodni fond za dobrobit životinja (IFAV),  jedna od najvećih organizacija za zaštitu životinja u svetu, sa sedištem u Kanadi.


Međunarodna organizacija za brigu o mačkama ove godine Dan mačaka obeležava pod slogaom „Budte radoznali kao mačka“.  Kampanja podstiče vlasnike mačaka da provedu kvalitetno vreme sa svojim ljubimcima i nauče više o njima.


Jedna od radznalica je i mačka pod imenom Nala, koja na Instagramu ima više od 3.4 miliona pratilaca. Nala je kao najpopularnija mačka na Instagramu ušla i u Ginisovu knjigu rekorda.Ono što Nalu, čija se slika nalazi na brojnim pakovanjima hrane za mačke i koja ima svoju seriju igračaka, odvaja od drugih mačaka je njena vlasnica koja je potpuno posvećena Instagramu. Amerikanka tajlandskog porekla Varisiri Methachittiphan Pooki, usvojila je Nalu 2011. godine. Nala spada u drugu najplaćeniju životinju na Instagramu i po svakom reklamnom postu zarađuje 12,851 dolar. 


Ukoliko imate mačku  i mislite da ona može postati "kraljica Instagrama", vreme je da joj otvorite nalog. Na putu popularnosti vaše mačke sigurno će vam pomoći pet saveta za uspešnu Instagram stranicu koje je Nalina vlasnica podelila sa čitaocima zvaničnog sajta Ginisove knjige rekorda.


1. Kreirajte visokokvalitetan sadržaj koji ohrabruje ljude da lajkuju i komentarišu. Što se više angažujete, algoritam će bolje tretirati vaš post.


2. Koristite haštagove! Napravite haštagove koji se odnose na vaš sadržaj i uključite haštagove koji su u trendu. Ovo će vaš post učiniti vidljivijim i doći ćete do nove publike.


3. Odgovarajte  na komentare na vašim postovima i izgradite odnose sa svojim pratiocima . Svi cene osećaj zajedništva.


4.Budite aktivni! Pratite, lajkujte i komentarišite druge naloge koje volite. Ovo će skrenuti pažnju i na vaš nalog.


5. Proučite svoje postove putem "Instagram insights" kako biste saznali koje doba dana je najbolje za objavljivanje.Foto: PixaBay

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x