Kradu, lome telefone i ruše: Top 5 rasa nevaljalih pasa

Izgriženi kablovi, slomljni telefoni, otet ručak koji ste tek postavili na sto, izgrižena nova sofa, razbijene lampe i telefoni, samo su neke od zavrzlama koje vam mogu priprediti vaši “najbolji prijatelji”.

Istina, isti ti prijatelji su akteri nekih od najsmešnijih i najgledanijih snimaka na internetu, a njihov šarm nam ne dozvoljava da se na njih naljutimo čak i kad nam razbiju telefon.

Ipak, u želji da na vreme upozore nove vlasnike pasa šta im se sve može dogoditi, stručnjaci sa PetForums -a, napravili su listu TOP 5 rasa nevaljalih pasa.


BORDER KOLI

Ovu rasu psa nazivaju Anštajnom medju psima. On je odan, neustrašiv, ali i pravi đjavo. To je baš onaj koji, kada mu je dosadno, žvaće sve- od vaših nogavica do kablova. Uposlite mu mozak.


LABRADOR

Možda najdivnije štene koje ćete videti. On vas gleda umilnim okicama i izgleda potpuno naivno. Medjutim, to je prava mala štetočina koja će svoje fiziološke potreba vršiti na tepihu, krevetu i tamo gde vama nikada ne bi palo na pamet da je mogao da ode. Oni prosto misle da je cela kuća njihov toalet i njihova dresura najduže traje.


BIGL

Što se tiče pohlepe, Bigl zauzima prvo mesto. Poznato je da ovi razigrani štenci kradu hranu sa vašeg tanjira, to su vam oni koji bolje od vas znaju gde stoje keksići.


ŠKOTSKI OVČAR

Ovaj pas može izgledati bezopasno, ali studije pokazuju da poseduju gotovo magičnu sposobnost uništavanja stvari. Čuvajte sve stvari u svim prostorijama od kuhinje do kupatila.


STAFORD 

Oni su jedna od najnespretnijih rasa. To su oni koji uništavaju vaze i telefone, a jedan u 20 vlasnika Staforda prijavljuje da je zbog njeg ostao bez neke svoje drage stvari - od sata, preko ramova za slike do telefona. 

Foto: PixabayAutor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x