Pas Lulu, naslednica neverovatnih pet miliona dolara

Osmogodišnja pas Lulu nasledila je nakon smrti svog vlasnika pet miliona dolara koje su vlasnici namenili za njenu hranu. Ovaj novac dovoljan je  za više hrane nego što jedan pas može zamisliti.Njen vlasnik je Lulu testamentom učinio vrlo bogatim psom, objavio je televizijski kanal WTVF.


“Pet miliona dolara biće prebačeno u fond koji će biti osnovan posle moje smrti za brigu o mom psu Lulu, ženki border kolija”, stoji u testamentu Dorisa, sa detaljnim uputstvima u koju svrhu će biti trošen novac za zadovoljenje svih potreba psa, prenosi Kanal 5.Lulu čuva svoj dom u Nashvilleu, ali sad sebi može da priušti sopstveno osiguranje. No ona ne stoji pred ulaznim vratima zato što mora, već zato što želi.


"Da, ona je dobra djevojka", rekla je Martha Burton koja je prema poslednjoj želji preminulog vlasnika preuzela brigu o Lulu.One se znaju već godinama jer je 88-godišnja Burton poznavala vlasnika Lulu - Billa Dorrisa.Dorris (84) je često bio na putu i Burton se brinula za Lulu dok njega nema.


Krajem prošle godine Dorris je preminuo i ostavio Lulu novca za više hrane nego što jedan pas može zamisliti."Iskreno ne znam šta bih o tome mislila. Zaista je voleo tog psa", rekla je Burton, a za Kanal 5 je dodala da smatra da nije moguće da će ona i pas stići da potroše taj novac, ali da bi volela da pokuša.


Foto: Pixabay ilustracija

Autor : GLEDAJ.RS/Agencije

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x