Šta vaša omiljena životinja govori o vašoj ličnosti

Neke životinje su preslatke, druge opasne, treće inteligentne, ali svaka od njih ima vrlo specifične karakteristike, a neke od njih zapravo govore o vama.


Kreatori odgovora na pitanje "Šta vaša omiljena životinja govori o vama" ukazuju da bi njihovom odgovoru trebalo da poverujete koliko i vašem astrologu, ma šta pod time mislili.


Oni dodaju da ćete posle ovih odgovora drugačije gledati na ljude kada vam kažu koja je njihova omiljena životinja.


MAČKA

Vi ste veoma motivisana osoba koja veruje u sebe. Često ste odlučni da ostvarite svoje životne snove. Jednom kada se ukaže prilika, definitivno ćete je u potpunosti iskoristili krećući se utabanim putem.


PAS

Koliko god možete biti razigrani i imati bezbrižan stav u životu, vi ste odana i zaštitnička osoba koja će učiniti sve za svoje najmilije. Često se prema drugima ophodite ljubazno i uvek verujete u najbolje u drugima


KONJ

Vi ste avanturistički nastrojeni i zaista uživate u svojoj nezavisnosti i zbog toga ne volite da drugi donose odluke umesto vas ili kada vas nešto sputava u životu. Kad jednom osetite da vam je sloboda ograničena, poželećete da se oslobodite onog ko vam oduzima slobodu. Bez obzira na situaciju, u stanju ste da održite svoj stav skoji će vas voditi napred.


SLON

Vi ste pojedinac čija snaga tako snažno sija kroz vaš um, telo i duh. Skloni ste da budete mirni i nesebični često pokazujući svoju beskrajnu količinu ljubavi i brige za druge, čak i ako to nije uzvraćeno. Ovo takođe znači da uvek radite na opštem dobru i želite najbolje drugima.


ŽIRAFA

Skloni ste da budete nezavisni, ljubazni i imate ogromnu količinu strpljenja prema drugima. Umesto da se fokusirate na manje detalje, uopšteno prihvatate život jer ste u stanju da sagledate širu sliku.


LAV

Skloni ste da budete vođa koji izaziva poštovanje, samouverena i ambiciozana osoba. Skloni ste da budete žestoko lojalni i zaštitnički nastrojeni prema svojim voljenima, ova osobina zauzvrat privlači ljude koji će sa vama stajati bez obzira na sve.


MEDVED

Jaki ste i hrabri, i činite da ljudi oko vas osećaju da ste veoma pouzdani, posebno kada se jave nedaće. U srcu ste slatkiš i možete biti veoma zaštitnički nastrojeni brinući se o drugima.


VUK

Vi ste misteriozna osoba koja drži do visokih standarda. Budući da se možete prilagoditi svakoj situaciji, često radite na osnovu instinkta i inteligencije kada su u pitanju trenuci sumnje. Skloni ste izvršavanju zadataka sa velikom odlučnošću. Zaista cenite svoje bliske prijatelje i ne biste oklevali da ih zaštitite kada se suoče sa bilo kakvim problemima.


MAJMUN


Skloni ste da budete naivni, ali i puni vedrine dok uživate u dobrom smehu, a to osigurava da se svi oko vas odlično provode. Vaš snažan osećaj nezavisnosti uvek je povezan sa fleksibilnošću, a ponekad je drugima teško da saznaju vaše stvarne misli.


KIT

Imate veliku sposobnost introspekcije i razmišljanja o sebi, često imate snažan osećaj ko ste i znate šta  želite u životu. Ponekad možete dozvoliti emocijama da odigraju kritičnu ulogu u donošenju odluka i  ne plašite se odstupanja vaših stavova od stavova većineViše volite da imate plan nego da budete spontani, jer će vam možda biti teško da prihvatite promenu. Međutim, ne plašite se izazova jer na njih gledate kao na mogućnosti za uspeh.Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x