Šapić: Gradjane ne treba da zanima po kakvom postupku su direktori smenjeni, već kako će novi raditi

 Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas, povodom smene 14 direktora javnih preduzeća, da gradjane ne treba da zanima po kakvom postupku su oni smenjeni, već kako će oni koji su izabrani na njihova mesta ubuduće raditi svoj posao.

Šapić je za RTS izjavio da je "manje-više upoznat sa radnim biografijama" direktora koji su izabrani na jučerašnjoj sednici gradske skupštine umesto onih koji su smenjeni po skraćenom postupku, kao i da "ima poverenja u te ljude".
"Pokušaćemo kao gradska uprava da preuzmemo odgovorost za sve stvari koje se dešavaju u Beogradu. Snosićemo odgovornost za rad direktora gradskih preduzeća", rekao je Šapić.

Naveo je da su "različiti motivi" za smenu direktora javnih preduzeća, da su neki razrešeni "jer sa njima nismo bili zadovolni", a da su se "neki malo umorili i podneli ostavke".

"Od svake osobe očekujemo da unapredi uslugu koju pruža Beograd", kazao je Šapić.

On je rekao i da se opozicija "koja je mnogo zamerki imala na rad prošle gradske uprave" buni protiv promena "u momentu kada vršimo promene", kao i da je poslovnik o radu gradske skupštine po kome su smenjeni direktori "usvojila ta opozicija".

Autor : BETA

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x