Imenovani direktori u jednom broju javnih preduzeća i ustanova Beograda

 Odbornici Skupštine grada Beograda su danas usvojili Rešenje o imenovanju direktora i vršilaca dužnosti direktora u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnivač Grad

Sa funkcije v. d. direktora Apotekarske ustanove "Apoteka Beograd” razrešena je Jasminka Bjeletić, a na funkciju v. d. zamenika direktora imenovan je Dragan Todorović, preneo je Beoinfo.

Dužnosti je razrešena direktorka Gradskog centra za socijalni rad Zorica Pavlović, koju će kao v. d. direktora zameniti Silvia Alavanja.

Direktor Puteva Beograd Dragan Đorđević podneo je ostavku, a za v. d. direktora imenovan je Aleksandar Milentijević.

Strahinja Danilović podneo je ostavku na funkciju direktora preduzeća "Beogradski vodovod i kanalizacija”, dok je za v. d. direktora imenovan Radomir Vujadin.

Dužnosti direktora preduzeća "Beograd-putrazrešen je Ivan Tejić, a imenovan, za v. d. direktora, Vuk Janković.

Dužnosti je razrešena direktorka Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda Dušica Anđelković, na čije mesto kao v. d. direktora dolazi Milan Vranić.

Direktor preduzeća "Infostan tehnologije” Goran Dimitrijević podneo je ostavku, a na njegovo mesto je kao v. d. direktora imenovan Aleksandar Kemiveš.

Direktor Javnog komunalnog preduzeća "GSP Beograd” Radiša Momčilović je razrešen dužnosti, a kao v. d. direktora na tu funkciju dolazi Zoran Šarac.

Direktor Javnog preduzeća "Gradsko stambeno” Petar Andrijašević je podneo ostavku, a na njegovo mesto kao v. d. direktora stiže Aleksandar Jakšić.

Dužnosti je razrešena dosadašnja direktorka Urbanističkog zavoda Beograda Vesna Tahov, na čije je mesto kao v. d. direktora je postavljen Nikola Mijatović.

Ostavku je podneo direktor preduzeća za izgradnju i obavljanje prevoza putnika metroom i razvoj gradske železnice u Beogradu Stanko Kantar na čije mesto kao v. d. direktora dolazi Andreja Mladenović.

Ostavku na mesto direktora Centra dečjih letovališta i oporavilišta grada Beograda podnela je Tanja Santrač, dok je za v. d. direktora imenovana Ivan Jegorović.

To je uradjeno po skraćenom postupku

Odbornici su usvojili ostavke Marije Leković i Aleksandre Čamagić na funkcije članica Gradskog veća i na predlog gradonačelnika Aleksandra Šapića izabrali Jovana Jokića i Svetozara Andrića za nove članove

Leković, kako je navedeno, preuzima novu dužnost kao članica Komisije za planove Grada Beograda.

Autor : BETA

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x