Lazović: NDMBGD prerasta u političku partiju

 Narodni poslanik i jedan od lidera Pokreta "Ne davimo Beograd" (NDMBGD) Radomir Lazović potvrdio je agenciji Beta da će taj pokret prerasti u političku partiju.

"Nije reč o novoj stranci, već o širenju pokreta Ne davimo Beograd na ostatak Srbije. Ta partija će nastaviti da baštini zeleno-leve ideje i nastaće u saradnji sa našim dosadašnjim partnerima medju kojima su 'Inicijativa za Požegu', pokret 'Bez straha' iz Apatina, 'Kritična masa' iz Kule i 'Izbor za našu opštinu' koja deluje u više vojvodjanskih mesta", rekao je Lazović.

Skupština NDMBGD zakazana je za 20. oktobar i na njoj će biti reči o do sada uradjenom stvarima, o unapredjenju programa, planirano je da prva aktivnost bude predstavljanje gradjanima poslanika koji u Skupštini Srbije čine "Zeleno- levi klub", a prva tribina će, kako je najavio Lazović, biti održana u Nišu.

Pokret "Ne davimo Beograd" će, kada preraste u stranku, promeniti i ime, a članstvo je do sada dalo više od stotinu predloga uglavnom u vezi sa programskim opredeljenjem pokreta, rekao je Lazović agenciji Beta.Foto: pixa bay

Autor : BETA

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x