Sindikat Sloga: Drskost i cinizam Ane Brnabić, ponižavanje sopstvenog naroda

Izjava premijerke Ane Brnabić da Srbija može da pobedi krizu samo ako gradjani pokažu odgovornost, tako što će gasiti sijalice za sobom, uz opasku da nemaju osećaj koliko je struja u Srbiji jeftina, predstavlja vrhunac drskosti, beščašća, cinizma i ponižavanja sopstvenog naroda sa pozicije političke moći, ocenio je danas sindikat "Sloga".
"Ako neko treba da snosi odgovornost, onda je to upravo Ana Brnabić koja od juna 2017. godine pokazuje punu nekompetentnost i nestručnost na mestu predsednice Vlade", naveo je sindikat u saopštenju.

Ocenio je "da je Brnabić bila kompetentna i da je radila svoj posao, na vreme bi shvatila da Elektroprivreda Srbije (EPS) nije 'pečenjera kraj druma' i verovatno ne bi bilo ni havarije u Obrenovcu zbog loženja blata umesto uglja i niza drugih afera koje su potresale energetski sektor".

U saopštenju "Sloge" je istaknuto da nema potreba da Brnabić podseća gradjane na gašenje sijalica prilikom izlaska iz prostorija, jer se "u Srbiji sijalice svakog dana gase i to na duže vreme".

"Svake godine zbog partokratije, korupcije i siromaštva državu napusti skoro 100.000 ljudi u nadi za boljim životom, uz poznatu izreku ko izadje iz Srbije poslednji, nek ugasi svetlo za sobom", naveo je sindikat.

Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x