Zavetnici: Dezinformacije da Rusija planira nerede zbog sednice Skupštine Srbije o Kosovu

Stranka Zavetnici saopštila je danas da "režimski mediji" optužujući Rusiju zasipaju javnost "brojnim dezinformacijama" o navodnoj pripremi nereda povodom sutrašnje posebne sednice Skupštine Srbije o Kosovu.

Zavetnici su naveli da odbacuju "ovu najnoviju besprizornu hajku prorežimskih medija, koji im (Rusiji) pripisuju učešće u organizaciji nasilnih protesta, navodno planiranih za 2. februar".

"U poznatom maniru, bez bilo kakvih dokaza, patriotska opozicija danas je na meti dezinformerskih tabloida i dežurnih političkih analitičara, koji nam na teret stavljaju, ni manje ni više, nego 'rušenje države' ", piše u sapštenju.

Zavwtnici pišu da su, "u očiglednoj panici zbog pada rejtinga, režimski mediji rešili da pribegnu oprobanom receptu iz propagandne kuhinje (crnogorske) Demokratske partije socijalista" jer "svi se odlično sećamo kako su se crnogorskim medijima, u službi odlazećeg predsednika, Mila Đukanovića, svuda i na svakom mestu priviđali Rusi. Odlično se sećamo i kako su se te njihove deluzije završile", navodi se u saopštenju.

Zavetnici pišu da "opravdano sumnjaju da je po sredi oprobani scenario takozvane 'lažne zastave' po kojem određene strukture planiraju nemire, kako bi zatim za njih optužile državotvorne snage i sve političke i društvene aktere koji se protive predaji Кosova i Metohije".

Autor : BETA

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x