Aktuelni Džejms Bond dobio čin počasnog komandanta u britanskoj kraljevskoj mornarici

Nakon više od deset godina uloge najpoznatijeg tajnog agenta na svetu, glumac Danijel Krejg sada sa Džejms Bondom deli još jednu stvar: vojni čin komandanta.


‘Mandat’ britanskog glumca u toj ulozi prošao je u borbi protiv senovitih organizacija širom sveta, vozio je motor do voza u pokretu i takmičio se u pokeru s visokim ulogom u “Casino Royale”.

Sada uoči premijre svog poslednjeg filma o Bondu “No Time To Die”, Krejg je proglašen počasnim komandantom u Kraljevskoj mornarici.

Krejg je rekao: “Zaista sam privilegovan i počastvovan što sam imenovan činom počasnog komandanta u višoj službi.”Željan je da pruži podršku pripadnicima Kraljevske mornarice, s posebnim interesom za porodicu pripadnika mornarice.Krejgovo imenovanje u čin – isto kao i špijun koga igra  – odražava njegovu ličnu podršku britanskim oružanim snagama i povezano je s nasleđem koje je stvorio izmišljeni britanski tajni agent.U novom filmu pojavljuje se britanski ratni brod HMS Dragon, s grbom crvenog zmaja na trupu koji se vidi kako preseca talase.Tokom produkcije filma “No Time To Die”, filmaši su blisko sarađivali s Kraljevskom mornaricom i Ministarstvom obrane.


Admiral Sir Tony Radakin rekao je: “Oduševljen sam što mogu poželeti dobrodošlicu počasnom komandantu Krejgu u Kraljevsku mornaricu.”


Kraljevska mornarica zapravo ima nekoliko pravih Bondova u svojim redovima, a Frances Bond pozvan je na sastanak s Krejgom pre premijere novog filma.Bond, sa sedištem u Portsmouthu, rekao je: “Dosta su me kolege zafrkavale jer sam Bond iz stvarnog života, ali nisam ni zamišljao da ću jednog dana upoznati glumca koji ga je igrao.”“Zaista sam uživao razgovarati s Krejgom i ostatkom glumačke ekipe. Bilo je fascinantno čuti njihove perspektive o radu s oružanim snagama i učiti o holivudskom svetu.”“Postoje neke čudne sličnosti između onoga što radimo. Imao sam sreću da putuje svetom tokom službe u Kraljevskoj mornarici, poput glumačke ekipe koja se seli po lokacijama za snimanje.”

Autor : Gledaj.rs/Hina

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x