Bioskopske premijere koje ove jeseni ne smete propustiti

Život se ove jeseni vratio ubrzanom ritmu, a savršeni način za predah je odalzak u bioskop.


Jedan od najiščekivanijih filmova je svakako novi nastavak najdugovječnije franšize, najpoznatijeg tajnog agenta na svetu – „Za smrt nema vremena“ koji se u Cineplexxu emituje od 7. oktobra.


Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov prijatelj, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom. Impresionistički portret Tome Zdravkovića koji prikazuje same njegove početke, baš kao i vrhunac slave, kao i njegove ljubavi koje su ga inspirisale pokrenuo je lavinu komentara. Ako ste propustili da gledate film "Toma"  vreme je da tu grešku ispravite, pa makar da biste u društvu mogli da imate svoje mišljenje.
Za ljubitelje Soprana na repertoaru Cineplexx bioskopa je sjajan film „Svi sveci mafije“, kriminalistička drama u porodici Soprana. Svi sveci mafije istražuju detinjstvo Tonyja Soprana i uspon svemoćne mafijaške porodice DiMeo. Radnja filma prethodi nagrađivanoj HBO seriji Sopranovi.Za ljubitelje naučne fantastike 21. oktobra stiže i adaptacija naučno-fantastičnog klasika Franka Herberta "Dina". Film je baziran na prvoj polovini kultne knjige Franka Herberta, a režirao ga je Denis Villeneuve koji stoji i iza filmova 'Arrival' i 'Blade Runner 2049'


Za one koji vole porodične odlaske u bioskop sa mališanima na repertoaru Cineplexx-a  je i film  "Luka"- priča za decu i odrasle koja donosi duh leta i koja nam stiže iz studija Dizni od reditelja, dobitnika Oskara, Enrika Kasarose.


Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x