Blistava modna izdanja na premijeri novog filma o Džejmsu Bondu (VIDEO9

Danijel Kreg, Lea Sejdu i ostala postava novog filma o Džejmsu Bondu „No Time to Die“ (Nije vreme za umiranje) izašli su sinoć na crveni tepih u Londonu na svetsku premijeru filma kojoj su prisusrtvovali i britanski prinčevi Čarls i Vilijam sa suprugama.

Otvarenje, 25. u dugom serijalu, poslednje u kome Kreg igra agenta 007, prvo je trebalo da se pojavi u bioskopima u aprilu 2020. ali je početak prikazivanja više puta odlagan zbog pandemije.

Kreg koji je došao u Rojal Albert Hol u ciklama somotskom sakou rekao je novinarima koliko mu je laknulo sada kada film konačno stiže u bioskope.

„Pre godinu dana to je bio samo san. Nije izgledalo da ćemo uspeti, ali jesmo i samo sam sretan da smo tu i da možemo da slavimo sa svima“, rekao je on.

Sejdu je isto izrazila olakšanje.

„Bilo je tako ludo vreme za sve nas. I sada slaviti sa ovim filmom, ponovo se okupiti je fantastično, zaista sam jako srećna“, rekla je glumica.


Zdravstveni radnici i pripadnici britanskih oružanih snaga bili su među zvanicama na današnjoj premijeri zbog svog rada za vreme pandemije.


Kejt Midlton je bila zvezda večeri u skupocenoj toaleti sa potpisom britanske modne dizajnerke Dženi Pekam čija je cena oko 3.000 funti.

Njena haljina od tila protkana zlatnim nitima i šljokicama, te sa naglašenim ramenima i dugačim plaštom istakla je vitku figuru slavne Britanke, a Kejt je uz nju ponela i adekvatne zlatne salonke brenda Aquazzura u vrednosti od 550 funti.

Film će početi da se prikazuje u Britaniji 30. septembra.Autor : Gledaj.rs/Agencije

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x