Britni Spirs oduševljena što može da vozi svoj auto

Pop zvezda Britni Spirs dala je uvid u to kako planira da iskoristi svoju novostečenu slobodu, nakon što je ranije ovog meseca stekla kontrolu nad svojim ličnim životom i imanjem.Pevačica 'Stronger' je objavila video na svom Tvitter-u i Instagram-u u kojem govori o tome da želi da bude "zastupnik osoba sa stvarnim invaliditetom" i da se nada da će njena priča stvoriti uticaj i "učiniti promene u korumpiranom sistemu".


Pevačica je rekla da su male stvari napravile ogromnu razliku i za sada je zahvalna za svaki dan slobode, što ima „ključeve od auta”, bankomat karticu i gotovinu i „što je u stanju da bude nezavisna i da se oseća kao žena".

Britnin lični život i imanje od 60 miliona dolara nadgledao je njen otac u prethodnih 13 godina sve do prošle nedelje kada je Britni oslobođena starateljstva.


Godinama je Britni, čak i dok je nastupala na rasprodatim arenama širom sveta, bila ograničena na trošenje oko 2.000 dolara nedeljno, prema sudskim dokumentima. Donedavno nije smela da vozi sopstveni automobil, prenosi

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x