Britni Spirs piše knjigu o zarobljenom duhu ubijene devojke

Britni Spirs je na svom Instagram profilu objavila da piše knjigu o duhu ubijene djevojke čiji je duh tri godine "zaglavljen u limbu".


Spirsova je na svom Instagramu podelila deo sinopsisa sa fotografijom ruke koja olovkom piše po vodi.


„Njen duh se zaglavio u limbu zbog traume i bola i ne zna kako da pređe u svet koji je do sada poznavala“, objasnila je u Britni i dodala da je devojka tri godine preživljavala kao odraz u svom ogledalu.


„Ona nema nikoga kome može verovati, ali onda se nešto se dogodi i ona nalazi način kako da pređe u svet u kome joj je porodica ! Izlazeći iz sopstvenih limita, mora da donese odluku ... da pozdravi  iste ljude koji su je ubili ili stvori potpuno novi život ! Više joj ne treba njeno ogledalo ... pronašla je portal tako što je neprestano izgovarala određene molitve koje joj daju uvid i moć da se više ne plaši i da izađe iz neizvesnosti ... ali ono što ću ostaviti mašti  je ono što ona radi kada pređe preko …… osim što je naučila da ponovo napiše svoje ime", ukratko je opisala radnju nove knjige Britni.


Pratioci Britni Spirs su knjigu protumačili kao metaforičnu autobiografiju pop zvezde u kojoj njeno oslobađanje zapravo znači oslobađanje od starateljstva njenog oca.


Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x