Cardi B daje 250$ po članu tima na PCR testove i oštro osudila SAD

Popularna reperka Cardi B se na svom twitter nalogu požalila na visoke cene testova na koronu koje plaća za ceo svoj tim ljudi četiri puta nedeljno.


"Testiram se četiri puta nedeljno. Moj tim za negu lepote i menadžment takođe mora da se testira. Svaki put kada se testiramo izađe 250$ po osobi. Ovo je ozbiljan nov biznis." - napisala je pevačica Carbi B na twitteru.


Njeni pratioci su reagovali na ovaj tvit, a nekoliko njih je pitalo zašto plaća kada su testovi besplatni, na šta je Cardi B napisala da nisu baš za sve besplatni.


"Besplatni su kada odeš kod doktora, ali kada treba za posao ili za ljude u tvom timu koji se tesiraju kod kuće onda nisu." besno je navela Cardi B.


Pratioci su takođe dovedli u pitanje razlog zašto mora da testira toliko puta nedeljno sebe i tim, a tvit je kasnije obrisala.


"Neophodno je jer kada delim prostor sa nekim i on se zarazi, ja mogu biti tužena. - dodala je pevačica.


"Ako ja snimam reklamu, i zarazim se covidom, kompanija može biti tužena." objasnila je Cardi B.


Jedna osoba koja se identifikovala kao medicinska sestra, naizgled je pogrešno razumela početnu izjavu pevačice i odgovorila je drsko: "Vi bar imate luksuz, ja sam medicinska sestra koja radi na COVID odeljenju. Znate li koliko puta nas testiraju? "


Cardi je dalje naglasila da se ne odriče sigurnosnog protokola, već onoga što smatra kapitalističkom dobiti koju neki mogu dobiti po ceni onih poput nje, koji se moraju redovno testirati i svaki test platiti iz svog džepa.

Autor : GLEDAJ.RS/PEOPLE.COM

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x