DA LI JE TOM KRUZ SKLOPIO PAKT SA ĐAVOLOM? KRUZ ISKRENO ODGOVORIO ŠTA RADI DA BI IZGLEDAO MLAĐE

Nakon premijere nastavka filma Top Gan pokrenulo se pitanje da li je Tom Kruz sklopio pakt sa đavolom ili ima posebne metode da zadrži svoj mladalački izgled. Ispostavilo se ovo drugo, a Kruz je najiskrenije odgovorio kako održava svoju formu.


Glavni glumac 'Top Gun: Maverick' novinarima je otkrio da koristi različite vrste sportova kako bi svoje tele održao vitalnim, a neki od njih su potpuno neobični.


"Prve dve stvari koje odaju vašu starost su zapravo ravnoteža i fleksibilnost i to je ono na čemu morate da radite ", rekao je Kruz za Men's Health.


I zaista, bore ćete možda sakriti ali nedostatak ravnoteže i fleksibilnosti teško. Kruz ima i preporuku kako na tome raditi.


"Važno je kombinovati vežbe snage i kardio. Kajak, mačevanje i penjanje su važni kada želite da održite fleksibilnost i ravnotežu", rekao je Kruz i doda da on radi veliki broj različitih aktivnosti koje uključuju i džogiranje i penjanje, dizanje tegova, ali i planinarenje.


Za glumca je bitna facijalna ekspresija, ozbiljnije intervencije zatezanja kože lica, na koje smo navikli kod naših zvezda, u Kruzovom slučaju  ne dolaze u obzir, pa je ostalo pitanje kako je Kruz uspeo da održi svež izgleda lica.


Stručnjak za estetsku hirurgiju Dr Paolo Fakiney smatra da se radi o kolagen stimulatorima, koji ublažavaju bore, a ne "peglaju" i "zatežu" lice do mere neukusa.


Pored svih vežbi koje radi, veruje se da Kruz primenjuje i takozvanu gimnastiku ili jogu za lice, jer od njega ozbiljno zarađuje.


Ono što je sam Kruz potvrdio je to da se drži pravila od 1.200 kalorija dnevno i toga se striktno pridržava, sem u potpuno retkim prilikama kada se slavi nekoliko, njemu bitnih rođendana.Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x