"Južni vetar - Ubrzanje" - sasvim nova priča

Premijera filma "Južni vetar - Ubrzanje"  zakazana je 2. novembra u beogradskoj "Kombank dvorani", kao i u bioskopu "Cinestar" u tržanom centru "Ada Mol".


Na obe premijere publici će se pokloniti sjajna ekipa glumaca, ali i to nije sve....


Kako jnajavio Miloš Avramović  ekipa će biti prisutna i drugim gradovima širom Srbije gde su zakazane premijere, a karte za "Kombank dvoranu" već su rasprodate."Karte za Kombank dvoranu su planule u roku svetlosti!!! Ostalo je još malo za projekciju u Cinestar Ada Mall-u. Ajmo brzo po svoje karte, nemoj posle da nam se žalite kako ih više nema", napisao je Avramović na Instagramu.


On se zahvalio i celoj ekipi na saradnji tokom snimanja filma.


"Hvala našim prijateljima i saborcima, najjačoj ekipi iza kamere, bez koje nikada ne bi snimili ovaj film. Hvala što me trpite, sedite u hladnoj vodi celu noć, što ste borci i carevi, volim vas do neba! ❤️❤️❤️🥇
Laze Radić i Predojev, Jelena, Dudi, Ljuba, Dule, Milena, Jasmina i Petra, Kažić, Bogosav, Nivea, Pera, Igor i ekipa, Ljuba i Nane… i svi ostali koliko vas ima ❤️


Avramović je na svom instagramu najavio i premijere u drugim gradovima, a mi vam donosimo i informaciju o tačnim datumima.

"Južni vetar - Ubrzanje" premijere:

3.11. Novi Sad - bioskop Cinestar
4.11. Niš - bioskopi Cineplexx i Cinegrand
5.11. Kraljevo bioskop Kvart
5.11. Kragujevac bioskop Cinepelxx
6.11. Gornji Milanovac Kulturni centar
6.11. Čačak Kulturni centar i bioskop SutjeskaFoto: Južni Vetar YouTube

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x