Kate Hudson progovorila o zajedničkom roditeljstvu sa tri različita oca svoje troje dece.

Da zajedničko roditeljstvo sa različitim partnerima može biti zabavno najbolje pokazuju Kate Hudson koja ima troje dece sa čak tri različita muškarca. 


Glumica je nedavno pričala o zajedničkom roditeljstvu sa očevima svoje dece, kako je to izgledalo tokom pandemije i kako usklađuje obeveze roditelja sa obavezama prema poslu.


"Ja imam više tata i imam decu svuda." - rekla je Kate Hudson za Sunday Today. 


Podsetimo , ona ima troje dece, dvogodišnju Rani Rose sa partnerom Danny Fujikawa, devetgodišnjeg Binghama kojeg je dobila sa bivšim verenikom Matt Belamy i 17-godišnjeg Rydera iz braka sa Chrisom Robins.
Za Kate, biti roditelj i imati dobar odnos sa svojim bivšim partnerima je prioritet.


"Sva visoka očekivanja koja imam u životu su vezana za moju decu." rekla je Kate Hudson.


Zajedničko roditeljstvo je veoma važno za Kate jer ona sama nikada nije upoznala svog oca, muzičara Bill Hudsona, a odgajila ju je majka Goldie Hawn i majčin partner Kurt Russel.


"Mislim da je otuđivanje roditelja, nazalost jako često." rekla je Kate u intervjuu i dodala da o tome treba da se razgovara više.


"Imam predivnu majku i očuha koji je uskočio i imao odigrao veliku ulogu u tome da nam pokaže kako je imati stabilnu očinsku figuru u životu, ali to ne menja činjenicu da nismo poznavali biološkog oca." ispričala je Hudsonova.


Kate je rekla kako želi da uvek bude tu za svoju decu i pomogne im u rešavanju svih problema sa kojima se susretnu u životu, ali da nekada mora da se zaključa u kupatilo i bude sama sa sobom.
„Kada imate toliko dece, ponekad se dogode oni trenuci kada se sakrijete u svom kupatilu i mislite: „ Molim vas, izvadite me odavde! “ rekla je Kate kroz šalu.


Kate je svima poručila da budu uz svoju porodicu, pogotovo u ovim vremenima jer je na kraju dana porodica najvrednija stvar koju imamo.

Autor : GLEDAJ.RS/BUZZFEED.COM

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x