Ko će biti sledeći Džejms Bond?

Retko se odabir za neku ulogu tako napeto očekuje kao što to je u slučaju Džejms Bonda. Mnogi misle da bi idući tajni agent 007 mogao biti crnac ili žena.


Daniel Krejg, povremeno bezvoljni Bond, bio je jednom nogom izvan smokinga gotovo od trenutka kada je prihvatio posao 2006. godine.


No čini se da će "Za smrt nema vremena" zaista biti njegova poslednja uloga Bonda pa su sve glasnija šuškanja o tome ko će ga zameniti. 


Prema kladionici William Hill, Hardy je trenutno favorit.


Idris Elba

Ime koje se često spominje je Idris Elba, poznat po ulogama u seriji "Žica", filmu "Suicide Squad" i popularnoj BBC-evoj seriji "Luther".

Pokrenuo je glasine 2018. godine s objavom "Moje ime je Elba, Idris Elba", referišući se na slavnu Bondovu rečenicu.

Producentkinja popularne franšize Barbara Broccoli više puta je rekla da idući 007 "ne mora biti belac".

To je nažalost izazvalo neizbežne rasističke reakcije, ali mnogi veruju da Elba ima harizmu da iznese tu ulogu.Lashana Lynch

Činilo se da je Broccoli odbacila mogućnost ženskog agenta. "Nisam baš zainteresovana za izbacivanje muškog lika i da ga igra žena. Mislim da su žene daleko zanimljivije od toga", rekla je za Variety.

No to nije zaustavilo šuškanja o Lashani Lynch, 33-godišnjoj crnoj Britanki koja navodno preuzima ulogu 007 na kraju filma "Za smrt nema vremena".

Daniel Krejg  se slaže s Broccoli. "Jednostavno treba biti boljih uloga za žene i crne glumce", rekao je Krejg za Radio Times.

"Zašto bi žena trebalo da glumi Bonda kada bi trebalo da postoji uloga jednako dobra kao što je Bond, ali za ženu?"Rege-Jean Page

Među favoritima na kladionicama je i mladi britansko-zimbabveanski glumac koji je prošle godine osvojio milione srca u Netflixovom hitu "Bridgerton".

Bio je tajnovit u vezi te ideje u razgovoru sa američkim voditeljem talk showa Jimmyjem Fallonom.

"Ako ste Britanac i radite dobro, tada ljudi počinju govoriti tu riječ na B."

Tom Holland

Manje sramežljiv oko svoje želje za dozvolom za ubijanje je Tom Holland, zvezda Spajdrmena.

Holland je za Variety rekao da nije zadovoljan s ulogom superjunaka.

"Kao mladi Britanac koji voli film, voleo bih da budem Bond. Tako, znate, samo kažem. Izgledam poprilično dobro u odelu."Još ih je u igri

Ima još puno drugih kandidata, a Vogue je nedavno dao snažne izglede britansko-malezijskom glumcu Henryju Goldingu, zvijezdi filma "Bodyguard" Richardu Maddenu i Cillian Murphyju iz serije "Peaky Blinders".

Broccoli o tome ne želi da govori. "Možeš biti zaljubljen samo u jednu osobu odjednom. Zasad jednostavno ne možemo misliti ni o čemu osim o Krejgu."


Foto: PixaBay
Autor : Gledaj.rs/Hina/AFP

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x