Madona i kuća “Warner Music Group” ponovo sarađuju

Pop zvezda Madona i jedna od vodećih izdavačkih kuća i kompanija u muzičkom biznisu “Warner Music Group” iz Njujorka, potvrdili su početak nove faze u zajedničkoj saradnji.

Kraljica pop muzike, osim navedene saradnje, ima još jednu aktuelnost, a to je njen novi konceptualni film „Madame X“, koji prati i digitalno izdanje „Music From The Theatre Xperience“.

U susret značajnom jubileju – 40 godina od izlaska prvog singla „Everybody“ (1982), Madona, odnosno Lujza Čikone i WMG će ljubiteljima širom sveta pružiti kompletan katalog svoje bogate karijere u kojoj je prodala više od 300 miliona ploča, što je čini umetnicom sa najvećim prodatim tiražom muzičkih izdanja.

Povodom objave i početka rada na realizaciji ovog monumentalnog projekta, Madonna je izjavila sledeće: „Od samog početka, sa puno pažnje i dobre volje, Warner Music Group mi je pomogao da moju muziku i viziju prenesem svim svojim fanovima širom sveta. Oduvek su bili neverovatni partneri, drago mi je što započinjemo i ovo novo poglavlje partnerskog rada, što ćemo se zajedno, slaveći, ponovo pozabaviti mojom diskografijom nastalom u ovih 40 godina“.

Osvojila je sedam nagrada “Gremi”, 24 nagrade Udruženja američkih kompozitora, autora i izdavača za pop muziku, “Brit”, MTV i World Music Awards, a 2018. godine uvedena je u „Rokenrol kuću slavnih“.

Partnerstvo između Madonne i njene višedecenijske matične kuće označava njen povratak slavnoj etiketi, sa zajedničkom željom da njen kompletan katalog (sa tri kuće – Sire/Maverick/Warner), ponovo bude dostupan javnosti širom planete.Autor : Gledaj.rs/Tanjug

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x