Margo Robi će glumiti Barbiku, u ulozi Kena verovatno Rajan Gosling

Poznati glumac Rajan Gosling mogao bi da glumi Kena u predstojećem filmu zasnovanom na kultnoj Matelovoj lutki dok će Margo Robi glumiti Barbiku.

Kako prenosi Holivud Riporter, glumac iz "La La Landa" je u "finalnim pregovorima" za prihvatanje uloge. Mediji su objavili da je Gosling prvobitno odbio ulogu u filmu zbog svog gustog rasporeda, ali je kasnije ipak iskazao interesovanje nakon što je projekat odložen, a studio je ostao uporan u pogledu njegovog učešća.


Film "Barbi" produciraće Margo Robi i njena producentska kuća Laki Čep Entertejnment, a glumica će istovremeno igrati glavni lik. Matel Films i Vorner Bros će takođe producirati film.

Greta Gervig i Noa Baumbah, tandem poznat po neobičnim dramama koje vole kritičari, napisali su scenario, a Gervig će se naći i u ulozi rediteljke.

Detalji radnje za sada su nepoznati, ali s obzirom na rediteljsko iskustvo Gervigove, može se očekivati da ovo neće biti tipičan pogled na priču o lutki.

Glumac nominovan za Oskara nedavno je završio produkciju Netfliksovog akcionog filma "The Gray Man" u režiji braće Ruso, u kojem glumi uz Krisa Evansa.

Foto: Pixabay

Autor : GLEDAJ.RS/TANJUG

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x