Muška moda, prvak u stilu Omar Si: Evo šta od njega možete da kopirate

Znati kako pažljivo birati odeću i dodatke prvi je važan korak, ali ne i dovoljan dovoljan. Za stil je potrebno nešto više, a to zasigurno ima Omar Si.

Šta je elegancija? To je životna filozofija. Sve je to kompleks stvari i da, tiče se izbora odeće i dodataka, ali ne samo toga. To je stil, klasa i staloženost. Karakteristike koje ima glumac  Omara Si-a i od koga bi mnogo toga mogla da se kopira.


A evo i šta tačnp ožemo gopirati  od 43-godišnjeg Francuza, zvezde Netflik TV serije „Lupin“ i desetinama filmova.PITANJE ŠARMA - Besprekorno i na pravom mestu. Klizanjem kroz slike osećaj je da likovi poput Omar Si-a mogu sa velikom prirodnošću da pređu sa formalnog i elegantnog odela, za posebne prilike kao što su gala večeri, na opuštenije i ležernije odeće. I tu je suština njegovog šarma.


Dodavanje odeće svojoj ličnosti, prepoznavanje sopstvenog stila. Osećaj mere i ravnoteže, poštovanje proporcija, čiste linije, klasične boje, pune boje: pomaže vam da se krećete sa poverenjem u bilo kom kontekstu i da se osećate savršeno ugodno, to  suština šarma.

Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x