Pizza "Gangstarella" hit u Nemačkoj! Reper Capital Bra umesto muzike pravi pizzu

Nemački reper Capital Bra je odlučio da pređe u drugu branšu, pa je tako počeo sa proizvodnjom i prodajom pizze posebno za njegove pratioce i obožavaoce koja se zove "Gangstarella" i apsolutni je hit u Nemačkoj.
Nakon što je Raf Camora otvorio berbernicu, Capital Bra je odličio da počasti svoje obožavatelje na vrlo neobičan način - njegova smrznuta pica „Gangstarella“ prodata je preko milion puta u roku od dva meseca.

 

Za ovo je muzičar i proizvođač pizze sada nagrađen dvema specijalnim nagradama: Lebensmittel Rundschau dodelio mu je nagradu za bestseler za najuspešniji novi proizvod Nemačke 2020. godine, a u Berlinu je mogao da se raduje prvoj i do sada jedinoj na svetu Pizza Gold Award.


Zamrznuta pica kompanije Capital Bras „Gangstarella“ u povrću sa roštilja i goveđoj salami dostupna je u supermarketima poput Edeke, Kauflanda i REVE od maja. Od tada ih se svakodnevno proda više od 20.000.


I povrće sa grila "Gangstarella" i ono sa goveđom salamom impresioniraju jedinstvenom mekanom hrskavom bazom, dodatnim prelivom i sosom od konoplje - "za sve koji žele da se prepuste sebi." Pored toga, reper je zahtevao: „Mora da ima ukus kao da ga je napravio Italijan", kako je rekao u video najavi za lansiranje.  Capital Bra je na ambalaži radio sa poznatim brazilskim ilustratorom Butcherom Billijem.


Kako bi proslavio zlatni status svojih smrznutih pica, reper sada na police donosi ograničenu verziju „Gangstarelle“: „#TEAMCAPI Gold Edition“

Autor : GLEDAJ.RS/GQMAGAZIN

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x