POLA MILIONA LJUDI NA DVE MANIFESTACIJE U SRBIJI: POČINJE EXIT, A NAKON TOGA I KARNEVAL U VRNJAČKOJ BANJI

Kapije EXIT-a otvaraju se večeras, a očekuje se da kroz njih u četiri dana prođe više od 200.000 ljudi. I taman kada se Exit završi počinje 18. Vrnjački karneval gde se očekuje još 300.000 turista.


EXIT  i ove godine  u Srbiju dovodi svetske, regionalne i domaće muzičke zvezde, među kojima su Calvin Harris, Nick Cave & The Bad Seeds, Iggy Azalea, Masked Wolf, ZHU, Sepultura, Maceo Plex, Honey Dijon, Boris Brejcha, Stephan Bodzin live, ARTBAT, Denis Sulta, DJ Tennis, Anfisa Letyago, Marky Ramone, Napalm Death, The Exploited, Blind Channel, Adam Beyer B2B i mnogi drugi.


Od underground elektronske muzike, preko klasičnog rok zvuka do žestokih hevi metal i pank zvukovado repa, hip hopa, trepa, drum''n''baša, regea, alternative, latino i svetske etno muzike, sve nas to očekuje na Petrovaradinu u 22. izdanju Exit festivala koji će trajati do 10 juna.


I taman kad se kapije Exita zatvore, počinje  18. Međunarodni Vrnjački karnevali na koji stižu vatrene Brazilke iz Rio de Ženeira.


Na karnevalu će biti više od 40 različitih dešavanja, a predviđeni su koncerti Marije Šerifović, Bajage, Ane Bekute, Marine Visković, Nevernih beba, Slavka Banjca i mnogih drugih.


Velika međunarodna karnevalska povorka će biti u subotu, 16. jula.


Ove godine očekuje se preko 2000 učesnika povorke koji dolaze sa Kube, iz Meksika, iz Malezije, sa Arube, iz Italije, Slovenije, Makedonije, Rumunije i Bugarske.

Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x