Reditelj Crnog Pantera sada snima seriju o Wakandi

Scenarista i režiser filma "Crni Panter" - Ryan Coogler i njegova firma Proximity Media su potpisali petogodišnji ugovor sa "The Walt Disney" kompanijom o snimanju serije Wakanda.


Dogovor sa Proximity Media takođe uključuje mogućnost stvaranja emisija za druge delove Disneievog banera, ne samo za Marvel Studio.


O samoj novoj emisiji Vakanda ima malo podataka, ali verovatno će se emisija i dalje nadovezivati na osnovu koju je Coogler postavio i sa Black Panterom i sa predstojećim nastavkom Black Panter 2 čija je premijera najavljena za 8. Jul 2022. godine.


„Čast mi je biti partner sa kompanijom "The Walt Disney". Rad sa njima na Black Panter-u bio je ostvarenje sna. Kao zagriženi potrošači televizije, ne bismo mogli biti srećniji što smo pokrenuli svoj televizijski posao u kojem učestvuju Bob Iger, Dana Walden, takođe i rad u neverovatnim studima pod okriljem Disney-ja." rekao je Coogler u izjavi za Monday.


„Radujemo se učenju, rastu i izgradnji odnosa sa publikom širom sveta putem Disney platformi.  Već smo u mešavini nekih projekata koje jedva čekamo da podelimo. “ - rekao je Coogler


Foto: Pixabay

Autor : GLEDAJ.RS/THEVERGE.COM

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x