Ronaldova partnerka snima seriju o sebi: Da li će se otkriti tajna Ronaldove dece bez majke?

Fudbalska zvezda Kristijano Ronaldo godinama ne otkriva tajnu zašto njegovo troje dece nemaju majku. Svetski mediji spekulišu da su njegova deca nastala iz zamrznutih embriona, a njegova nevenčana supruga Georgina Rodriguez mogla bi u novoj Netfixovoj seriji, koja prati njen život, da otkrije istinu.


Ronaldo i Georgina Rodriguez koji su se upoznali 2016. godine, zajdno imaju ćerku Alanu Martinu(3), ali pored nje Ronaldo ima još troje dece - blizance Evu i Matea(3) i Kristijana Juniora (10).


Kada je Ronaldo dobio prvog sina izjavio je da je postao otac, da sva roditeljska prava pripadaju njemu i da majka neće imati učešćaeu roditeljstvu. Majka Kristijana Ronalda tada je rekla da je ona otišla po unuka u privatnu bolnicu na Floridi i da ga je odvela u Španiju.


Ipak, britanski mediji koji su istraživali gde su rođeni Ronaldovi blizanci, saznali su da su oni začeti u laboratoriju u Los Anđelesu i da su rođeni u kalifornijskoj La Mesi, gde je rođen i prvi Ronaldov sin čime se dokazalo da je Ronaldova majka rekla neistinu


Deo dokumenata jo Kristijanovoj deci dostupan je javnosti, ali veo misterije o surogat majci njegove dece i dalje postoji.


Sve bi moglo da bude razjašnjeno u novom Netflixovom hitu pod nazivom 'Soy Georgina', koji prati život Kristijanove partnerke Georgine Rodriguez. Kako se vidi iz objavljenog trejlera gledaoci će moći da prate sve što se događa u njenom domu, u porodici i sa prijateljima. Pratiće Georginu na crvenim tepisima, luksuznim događanjima, zabavima, ali i u crkvi. Kako su naveli iz Netflix-a, biće tu i scene s Kristijanom, a da li će neka od njih dati odgovor na pitanje zašto se Ronaldo zaista odlučio na surogat majčinstvo, ostaje da se vidi.Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x