Ruža Rupić brutalno iskreno o sebi: Krila sam bol i suze iza širokog osmeha

Ruža Rupić, jutjuberka i pevačica vratila se na jutjub scenu videom u kome brutalno iskreno govori o raskidu sa bivšim dečkom i usponima i padovima u svom poslu.


Ruža je u najnovijem videu priznala da se nakon raskida  osećala loše i da je u istom periodu izgubila i posao voditeljke što je sve doprinelo da napravi pauzu u snimanju njenih klipova koji su potpuno različiti od emisije "Impresivno" koje je nastavila da vodi.


"Nisam bila spremna i ja nisam bila ja. Znala sam da me očekuju brojna pitanja o tome šta se sve dešavalo u mom životu, uključujući i raskid, o čemu nisam bila spremna da govorim. Zato nisam snimala. Istina je da sam bila strašno zaljubljena, da sam patila, ali sam to radila u svoja četiri zida. Ta priča je sada gotova i snimam ovaj video kako bih rekla sve o tome i krenula jedno novo poglavlje u svom životu", rekla je Ruža.


Ona je priznala da se iza Ruže Rupić, krije Ružica Rupić, ona stvarna koja je izuzetno emotivna. Svojim pratiocima je otkrila i da se u njenom životu dešavao poslovni uspeh i emotivni slom.


"U momentu kada sam se ofarbalo u braon, kasnije sam to shvatila, želela sam da pobegnem od sebe. Želela sam da se sakrijem. Onda je došao i moj 20. rođendan koji je bio potpuni debakl i to su svi videli. Suočavala sam se sa "pljuvanjem" moje kilaže, mojih usana... Svetla tačka u svemu tome je bila turneja sa Acom Lukasom i saradnja sa mojim producentom, ali to je bilo to", ispovedila se Ruža.


Kako je rekla iz svih padova izvukla je pouke. 


"Ne želim više da mešam posao i ljubav. Ne zato što mislim da me je neko iskoristio, već zato što sam preemotivna. A kada već govorim o partnerima, nedavno su me uslikali sa muškarcem za koga su tvrdili da je moj partner, što je čista izmišljotina, radilo se o menadžeru jednog lokala i to je to. Slobodna sam i spremna da okrenem novi listi", poručila je Ruža i najavila novu pesmu.


Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x