Seks i grad: Odbrojavanje je počelo, a pitanje svih pitanja je - da li vam treba "Zverka?"

Iako se nedavno oprostila od dobrog prijatelja Willieja Garsona, poznatog po ulozi Stanforda, Kerinog najboljeg prijatelja, Sara Džsika Parker hrabro je nastavila snimanje novih epizoda serije Seks i grad.


Na zvaničnoj stranici Sare Džesike i same serije, iz dana u dan, pojavljuju se novi detalji sa snimanja i nagoveštaji o tome šta nam donose nove epizode.


Jedno od ključnih pitanja je hoće li Keri i Zverka konačno biti zajedno? U toku snimanja pronela se i glasina da je, po scenariju, predviđeno da Zverka tokom serije umre, što je uznemirilo fanove Seks i grada do te mere da su iznosili da takvu seriju neće ni pratiti.


Da li Zverka zaista umire, ili Keri jednostavno pronalazi drugog muškarca, kako se takođe piše,  ostaje da se vidi i to već početkom decembra za kada je najavljena premijera.


U međuvremenu, autorka knjige 'Seks i grad'  Candace Bushnell je poručila devojkama da im život Keri Bredšou  nikako ne bi trebalo da bude uzor u životu, posebno u smislu njene veze sa Zverkom


'Realnost je takva da pronalaženje dečka možda nije vaš dugoročno najbolji ekonomski izbor. Muškarci na mnoge načine mogu biti opasni za žene. Nikad ne govorimo o tome, ali to je nešto o čemu žene moraju razmišljati: možete učiniti puno manje kad se morate osloniti na muškarca. Televizijska serija i poruka na kraju nisu bile previše feminističke, ali to je televizija, to je zabava. Zato ljudi ne bi trebalo da temeljei svoj život na televizijskim serijama', rekla je Bushnell za New York Post.


Uz scene sa snimanja na kojima se vidi da je Keri sa drugim muškarcem, upravo ova rečenica pokrenula je pitanje da li će se Zverka pojaviti u poslednjoj epizodi serijala Seks i Grad "And Just Like That".

Foto: PixaBay


Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x