Srbija ima šta da ponudi svetu: Uča na glasu kao najbolji domaći brend beretki za vojsku, a sada i Grof kao modni detalj

Davne 1924. godine, među banatskim ravnicama, u Vršcu rođena je ideja koja je spojila eleganciju i visoku estetiku  i ujedinila ih u dizajniranju i proizvodnji beretki jedinstvenog kvaliteta. Ubrzo nakon toga, beretke rađene za vojsku domaće kompanije Uča International osvojile su svet. Ova kompanija u 2021. godinu ulazi sa novim brendom "Grof " koji predstavlja liniju modnih beretki.


Linija "Grof" je spoj visoke elegancije, modernog kroja i vrhunskog kvaliteta izrade. Beretke "Grof" namenjene su muškaricima i ženama aristokratskog stila i nesumnjivo će, kao i brend Uča, osvojiti svetske prestonice. 
Od samog osnivanja pre više od 90 godina, pa sve do danas, priča o Uča international je rasla od male, tople zanatske radnje, do ozbiljne industrije za proizvodnju. 


Rast i razvoj tekao je u jednom pravcu - beskompromisno sledeći prve ideje, vrednosti i ciljeve, od kojih osnivači kompanije nikada nisu odstupili.


Stalno i uporno očuvanje tradicije, ulaganje u usavršavanje i razvoj proverenog majstorskog kadra predstavljaju najveći ponos i garanciju kvaliteta proizvoda Uča international.


Novi brend "Grof" danas donosi aristokratski stil u svakodnevnu modu i pravi je dar za one koji taj stil i jedinstvenost prepoznaju i nose.


Više o Grofu i Uči pogledajte na  sajtu https://www.ucaberets.com/sr/ i instagram profilu @ucaberets

Autor : GLEDAJ.RS/PR

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x