Srce zavodnika iz serije "La Casa de Papel" osvojila je Srpkinja

Sjajni španski glumac Pedro Alonso, najpoznatiji po ulozi Berlina u seriji "La Casa De Papel" važi za španskog zavodnika i jednog od najpoželjnijih neženja. Međutim, iako nije oženjen, njegovo srce zauvek je ukrala Srpkinja pod imenom Tatjana Đorđević.


Tatjana Đorđević umetnica i hipnoterapeutkinja, poznatija pod umetničkim imenom Tixie Jambass, Alonsoa je upoznala u Parizu 2019. godine i od tada su u srećnoj vezi.


Tokom intervjua koji je Pedro Alonso dao Vanity Fair -u, otkrio je da je osetio pravu vezu onog dana kada je prvi put video Tatjanu.


"Prvog dan kada smo se upoznali, započeli smo spontano prijatno ćaskanje. Na kraju razgovora sam joj dao svoj broj telefona u slučaju da želi da me pozove u narednih deset dana koliko sam ostajao u Parizu ", rekao je Pedro Alonso.


I, da ... pozvala je. Od tada su u vezi.Ljubav između Pedra Alonsa i njegove devojke Tatjane Đorđević, rodom iz Svilajinca evidentna je ne samo na događajima na kojima prisustvuju, već i na društvenim mrežama na kojima pokazuje i da podržava njen rad.


Zvezda "La Casa De Papel" često iznenadi svoje pratioce na Instagramu prelepim fotografijama svoje partnerke, koju s ljubavlju naziva "Mrs. Bird".
Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x