Stvarni "Squid Game" održan u Abu Dabiju (VIDEO)

Ljubitelji serije "Squid Game"  u Abu Dabiju imali su priliku da učestvuju  autentičnim igrama iz ovog ostvarenja.


Činilo se da je samo pitanje vremena kada će Netflix-ova senzacija "Squid Game" postati organizovani događaj iz stvarnog života. Bolje rečeno jedna od verzija i to ona  bez ubistva i krvoprolića.

Drama preživljavanja "Squid Game" koja uključuje smrtonosne dečje igre, koja je brzo postala jedna od najgledanijih Netflixovih emisija ikada, oživljena je u Korejskom kulturnom centru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.


Manifestacija Korejskog kulturnog centra okupila je 30 igrača koji su igrali igre  koje su se zaista igrale i u emisiji (opet, bez ubistva i krvoprolića).


Timovi su nosili majice sa logotipom emisije, igrali su se klikerima, pokušavali da oblikuju  posebne kolačiće iglom i učestvovali u igrama "Red Light, Green Light" kao i "Ddakji".


Umesto 38 miliona dolara, koliko više od 400 učesnika u seriji pokušava da osvojiti, u ovoj igri nagrade su bile zelene trenerke, poput onih kakve nose glumci u seriji.Učesnici na takmičenju bili su oni koji su prvi uspreli da popune anketu sa tri pitanja o Netflixovoj hit seriji.Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x