Tiffany Trump se verila na dan odlaska oca iz Bele kuće

Tiffany Trump, najmlađa ćerka odlazećeg predsjednika Donalda Trumpa, objavila je u utorak vest o svojoj veridbi s Michaelom Boulosom, poslednjeg dana koji njen otac provodi u Beloj  kući, piše CNN.

"Bila mi je čast da proslavljam brojne važne pistorijske događaje i stvaram uspomene s porodicom u Beloj kući, a jednako tako za mene je posebna i veridba s mojim neverovatnim verenikom Michaelom! Osećam se blagoslovljeno i uzbuđeno!", napisala je Tiffany Trump na Instagramu, objavivši fotografiju s Boulosom ispod Bele kuće i ponosno pokazujući prsten na ruci.


Boulos, koga časopis 'Town & Country' opisuje kao "potomka bogate porodice", a Vanity Fair kao "bogatog naslednika" teškog više milijarda dolara objavio je istu fotografiju uz tekst: "Verio sam se s ljubavlju svog života! Radujem se našem budućem zajedničkom životnom poglavlju".
Tiffany Trump, jedino je dete iz Donaldovog braka s njegovom drugom suprugom Marlom Maples. Odrasla je uglavnom u porodici Maples u Kaliforniji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu u Georgetownu  2020. godine i premda se tokom poslednje četiri godine većinom držala po strani u poređenju sa starijom polubraćom i polusestrom, u politički je svet zakoračila letos kad je održala govor na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji.

Tiffany je nekoliko puta puta viđena kako učestvuje u kampanji u nedeljama pre izbora.

Trumpova (27) i njen verenik Boulos (23) viđani su zajedno na brojnim događanjima sa prvom porodicom.


Autor : GLEDAJ.RS/Agencije

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x