,,TOP GUN: MAVERIK“ STIŽE U SRPSKE BIOSKOPE

Kultni film ,,Top Gun“ iz 1986. godine konačno je dobio svoj nastavak, a za sve one koji s nestrpljenjem očekuju da saznaju šta se desilo sa Pitom Mičelom nakon više od 30 godina, Cineplexx bioskopi pripremili su specijalno "Top Gun veče"  koje je zakazano za 25.maj od 20 časova, uz film ,,Top Gun: Maverik“.Radnja filma prati život Mičela nakon više od 30 godina služenja u mornarici. Kao jedan od najboljih pilota, Pit „Maverik” Mičel je tamo gde i treba da bude. Ne preza da probije barijere kao hrabar test pilot i izbegava da prihvati unapređenje koje bi ga zauvek spustilo na zemlju. Kada je počeo da podučava vod mladih pilota koji su na obuci za specijalne misije, kakve nijedan živi pilot nikada još nije video, Maverik sreće poručnika Bredlija Bredšoa čiji je nadimak „Ruster”, sina Maverikovog pokojnog prijatelja i oficira za presretanje radara poručnika Nika Bredšoa, zvanog „Gus”.Suočavajući se sa neizvesnom budućnošću i sa duhovima prošlosti, Maverik se upušta u borbu sa svojim najvećim strahom, što će kulminirati misijom koja zahteva veliku žrtvu svih koji budu izabrani da u nju polete, stoji u opisu filma i saopštenju Cineplexx-a.


Premijernom prikazivanju filma "Top Gun: Maverick" prisustvovali su i princ Vilijam i Kejt Midlton. Za princa Vilijama kažu da je apsolutni zaljubljenik u "Top Gun", a on je to i pokazo na samoj premijeri na koju je doša sa specijalnim cipelama na kojima je izvežen avion. 


Kako je potvrdio glavni glumac Tom Kruz, princ Vilijam je "Top Gun: Maverick" pogledao pre zvanične premijere u Kanu, a svi ljubitelji ovog kultnog filma će tu priliku imati već 25. maja u Cineplexx bioskopima.Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x