Ukrajinske stjuardese menjaju štikle i suknje za patike i široka odela (VIDEO)

Alexandrina Denysenko, viša stjuardesa sa sedmogodišnjim iskustvom, kaže da ponekad ne dobije slobodan minut da sedne tokom leta i sanja da odmori natečene noge nakon što je sate provela noseći štikle.Ukrajinska kompanija SkyUp Airlines u privatnom vlasništvu za koju  Denysenka radi, odlučila je da stavi tačku na štikle i suknje nakon što je od stjuardesa prikupila povratne informacije o njihovoj uniformi.Nova ženska SkyUp uniforma sada uključuje bele Nike patike i široko narandžasto odelo sa pantalonama i svilenim šalom, ukrajinskih marki. Bele majice će zameniti bluze."Cipele na štiklama izgledaju prelepo, ne sporim to, ali stopala pate i oteknu do kraja leta. Patike su apsolutno kul", rekla je Denysenko za Reuters.


Kompanija je saopštila da je istraživala istoriju uniformi kabinskog osoblja i odlučila da odbaci ono što su nazvali "konzervativnim" elementima izgleda stjuardesa. Pletenice će sada zameniti frizura sa čvrstom punđom ili  rep.


"Utvrdili smo da, uprkos činjenici da je imidž stjuardesa veoma romantizovan, njihov posao zahteva mnogo fizičke snage", rekla je šefica marketinškog odeljenja SkyUp Airlines -a, Marianna Grigorash.

Nova uniforma biće zvanično predstavljena 22. oktobra.Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x