Urbano, udobno i sa stilom: Anastasija Grujić rešava večito pitanje slojevitog odevanja

"Obucite se slojevito" je jedan najtežih zahteva koje možete postaviti pred jednu ženu. Anastasiju Grujić, modna influenserka, za Gledaj.rs daje predloge rešenja za modne kombinacije u prelaznom periodu."Miks klasike i savremenog stila uz dozu udobnosti i boje koje se jednostavno kombinuju, to je ono što ukratko krasi H&M kolekciju za jesen/zimu 2021 godine i razlog zbog koga preporučujem ovaj brend", kaže Anastasija Grujić za Gledaj.rs.Ona dodaje je pandemija pred nas stavila brojne izazove u svemu pa i u odevanju i da je H&M na njih uspeo da odgovori što je jedan od razloga zbog koga veliki deo njenog garderobera u ovom trenutku zauzumaju komadi ovog brenda.Anastisija u narednim danima predlaže tri kombinacije koje savršeno odgovaraju na miks sunca, oblačnog vremena i promenljive temperature.1. LEPRŠAVA ŠAMPANJ HALJINA UZ BEŽ KAPUTIĆ


Ovo je kombinacija u kojoj ćete savršeno odgovoriti na zrake sunca i spojiti eleganziju i udobnost.

2. PRAKTIČAN CRNI MANTILIĆ

Na prvom mestu udoban i izuzetno praktičan mantilić koji se lako obliči i svlači tokom dana je jedan od komada garderobe koje morate imati u svom garderoberu jer on donosi toplinu i savremeni izgled svakoj kombinaciji.
3. BEŽ, STIL I UDOBNOST

Bež boja i ove jeseni je nezaobilazna boja žena sa stilom. Udobna kombinacija savršeno mekanog džempera i pantalona u bež boji koji nosi Anastasija uz komad nakita savršeni su spoj udobnosti i elegancije.

Foto: HM kampanja/Andjela Zebic


Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x