Vojaž i Nucci novim pesmama ruše trendinge

Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, izbacio je novi spot za pesmu "Euforija" koja je trenutno prva u trendingu na YouTube, dok je nova Nuccijeva pesma "Yugozapad" na trending listi trenutno peta.


Vojažov spot je sniman u "Titovom apartmanu" u hotelu "Jugoslavija" u Beogradu. Ovaj hotel poznat je po 14 tona teškom lusteru koji sadrži  40.000 „svarovski" kristala i 5.000 sijalica.


I upravo jedan takav detalj iz Titovog apartmana, specifičan luster,  naveo je korisnike Twitter-a da uporede spotove Milana Stankovića "Brane mi te" i Vojažov spot "Euforija".


Na temu sličnosti spota oglasio se i Stanković rečenicom na Twitteru: "Pa dobro, šta, lagano...". Ironično ili ne, sličnosti u ambijentu ima, razlika u muzici je evidentna.


Poslednji sud je uvek onaj koji daje publika, a ona je svojim pregledima dovela Vojaža do mesta broj jedan u trendingu, a sam spot je za smo tri dana pogledalo 2.5 miliona ljudi.


Ovaj vikend obeležila je i nova pesma Igora Panića Nucci-ja pod nazivom "Yugozapad" koja je peta u trendingu.


Pesma i spot "Yugozapad" snimjeni su za hit projekat "Južni vetar", u režiji Miloša Avramovića.


Osim što pozicija pesme na YouTube pokazuje njenu popularnost, dodatna pohvala za Nucci-ja su i reči Miloša Avramovića da su "Nucci i Vojaž trenutno dva najsvežija glasa na muzičkoj sceni te vrste, koji kroz svoju muziku najbolje oslikavaju šta je to muzika danas u Srbiji".


 
Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x