YouTube serijal Marije Ignjatović razbija mitove i nudi korisne savete, a evo šta Đota misli o tome

Jutjuberka, influenserka i miljenica muške publike Marija Ignjatović pokrenula je novi serijal na YouTubu, kroz koji će razbijati mitove, deliti korisne savete, ali i dotaći tabu teme, posebno one koje se tiču muško-ženskih odnosa.


Prva epizoda serijala posvećena je "muškoj" temi  i odgovara na pitanje kako izbeći prevare prilikom kupovine polovnog automobila i zato, ako uhvatite svog partnera kako netremice gleda video prelepe Marije, imajte na umu da bi to moglo biti zbog teme.


Kako Marija kaže novi serijal će obrađivati podjednako i muške i ženske svakodnevne teme, a oni muškarci koji su se pitali "šta žene žele" će  na kraju ovog serijala znati odgovor.


"Sklopila sam sjajnu saradnju sa GLE.TV produkcijom  što daje poseban kvalitet novom YouTube serijalu u kome neću bežati od muških tema, ali ni od tabua i muško- ženskih odnosa.  Ljubavni odnosi umeju da budu komplikovani, a muškarci se često žale da ne razumeju žene, pa ćemo im osim tema koje su baš njima posvećene i tiču se automobila, sporta i mode, ponuditi odgovor i na famozno pitanje 'šta žene žele' ", kaže Marija koja dodaje da će i muškarcima i ženama dati priliku da, kroz komentare, i sami predlažu teme.


Marija na svom Instagramu ima gotovo 400.000 pratilaca, njeni video klipovi na YouTube-u za nekoliko sati prikupe desetine hiljada pregleda, a preko 70 posto njenih pratilaca su muškarci. Kako je Marija u stabilnoj vezi sa Jutjuberom Nikolom Milođevićem Đotom odgovorila nam je i na pitanje kako Đota vidi njeno sve veće eksponiranje.


"Nikola me zaista u svemu podržava i ja ne bih ni počela da se bavim YouTube-om da nije bilo njega. Da li mu smeta što je moja publika uglavnom muška... mislim da ne. Međutim, da li sam u pravu saznaćemo zajedno, jer ćemo se kroz novi serijal baviti i mojim i Đotinim odnosom, pa je to prilika i da mu javno postavim to pitanje", kroz smeh poručuje  Marija.


 
Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x