Zli Toni za Gledaj.rs o novom albumu, a posebnu pažnju privlači feat sa Cobijem!

Antonije Stojiljković, poznatiji kao Zli Toni obavestio je svoje pratioce na instagramu da je novi album u pripremi.


Zli Toni je svojevremeno imao muzičku grupu One Shot sa Malim Miretom i Rolexom, a Mali Mire se našao i na Tonijevom prethodnim albumom.


Dugo nije bilo albuma,a u međuvremenu je izdao par singlova za Basivity i IDJVideos, a naveo je i razlog.


"Uglavnom sam radio kao kompozitor i tekstopisac za druge izvođače. Sarađivao sam sa Rastom, Cobijem, Miligramom, Severinom, Karleušom, Darom Bubamarom i mnogim drugima." - rekao je Toni za GLEDAJ.RS


Pohvalio se i koliko je napredovao kao muzičar.


"Album "To nije istina, Toni je istina" je i sam poprilično promenio formu u odnosu na original koj sam započeo jos 2015. godine. Dosta pesama koje su bile planirane za album više nema, a dosta novih pesama je ušlo u izbor. Ponosan sam na sebe koliko sam evoluirao kao muzičar." - izjavio je Antonije Stojiljković za GLEDAJ.RS 


Od gostiju ce na album biti Mali Mire, Furio Đunta, Surreal, Rils, Bojana Vašev i Cobi. Za produkciju su se pobrinuli Cobi, Rils i Oneya. Ono što je posebno privuklo pažnju je feat sa Cobijem, pa je otkrio za GLEDAJ.RS o kakvoj se pesmi i spotu radi.


"Snimljeni su i spotovi za bar 5 pesama od kojih će verovatno najveću pažnju da odnese animirani spot za pesmu "Folk Zvezda" u saradnji sa Cobijem. Pesma je totalni hit i pominje većinu pevačica sa današnje estradne scene. Većina njih može da očekuje i da vidi sebe u spotu." - dodaje Zli Toni.


Što se tiče vremena, prvi spot najavljuje za sredinu februara, a izdavač je novoosnovana produkcija "Rompe".


Foto: Antonije Stojiljković arhiva

Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x