Kobi Brajant primljen u Kuću slavnih, emotivni govor njegove supruge raznežio Džordana (VIDEO)

Na svečanoj ceremoniji u Springfieldu u Košarkašku kuću slavnih, sa osam meseci zakašnjenja zbog pandemije, primljena generacija 2020.


Među njima i pokojni Kobi Brajant o kome je na svečanoj ceremoniji govorila njegova supruga Vanesa koja je na scenu izašla sa Kobijevim idolom i mentorom Majkl Dzordanom.


Ona se prisetila momenata kada je Kobi povredio desnu ruku pa je usred sezone učio da šutira levom i kada je sa pokidanom ahilovom tetivom pogodio slobodna bacanja.


Ona je podsetila da Kobi nikad nije želio da propustiti utakmicu zbog onih navijača koji su štedeli novac za ulaznicu kako bi ga ga, baš na toj utakmici,  jedini put u životu gledali uživo.


Setila se i Kobijeve mantre da svakog dana želi da bude bolji od prethodnog i dodala da je Kobi pre svega bio porodičan čovek  muž i otac ćerkama Nataliji, Gianni, koja je poginula sa njim u helikopterskoj nesreći, Bianki i Capri.


"Dragi Kobi, hvala ti što si bio najbolji muž i otac što si mogao biti. Hvala ti što si rastao i učio na svojim greškama. Hvala ti što si uvek pokušavao da budeš bolji."


Emotivni govor od 13 minuta Vanesa je završila rečenicom koja je kod Džordana izazvala suze u očima.


"Jednom mi je rekao: 'Ako ćeš se kladiti na nekog, kladi se na sebe. Drago mi je što si se kladio na sebe. Uspeo si. U Kući slavnih si. Istinski si prvak, ne samo MVP, nego svevremenski velikan. Tako sam ponosna na tebe. Volim te uvek i zauvek, Kobi Bean Brajant."


Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x