Obradović: Imamo problema sa sastavom, ali ambicije u ABA ligi najveće

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da ima problema sa sastavom pred prvu utakmicu u sezoni protiv Cibone, ali da crno-beli u ABA ligu ulaze sa najvećim ambicijama.
"Ne znam u kom sastavu ćemo da budemo. Imamo neke probleme i odlučićemo pred utakmicu ko će da bude u timu. U ABA ligu ulazimo sa najvećim ambicijama. Probaćemo u ovom trenutku da odigramo najbolje moguće. Mi ćemo svakoj utakmici da pristupimo maksimalno ozbiljno i sa ozbiljnim načinom pripreme jer poštujemo svakog protivnika", rekao je Obradović, preneo je sajt Partizana.

Košarkaši Partizana igraju u nedelju od 17 časova u Zagrebu protiv Cibone, utakmicu prvog kola u ABA ligi.

"Veoma je važno što je prva utakmica i što će ovaj meč mnogo ljudi da gleda. Napravili smo skaut Cibone, kao i što su pretpostavljam i oni to uradili. Videćemo kako ćemo da odigramo taj meč", naveo je Obradović.

Kapiten crno-belih u novoj sezoni Kevin Panter rekao je da ekipa želi da počne sezonu na najbolji način.

"Idemo utakmicu po utakmicu. Očekujem mnogo uspeha. Počinjemo na gostovanju i biće sigurno teško. Bez obzira na protivnika, želimo da započnemo sezonu na najbolji način. Pripreme su konačno gotove i svi se radujemo početku", dodao je Panter.

Autor : BETA

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x