Partizan u ponedeljak počinje prodaju sezonskih ulaznica

Košarkaški klub Partizan saopštio je danas da će prodaja sezonskih ulaznica početi u ponedeljak, ali cene nisu objavljene.
Iz kluba su dodali da će prednost pri kupovini imati vlasnici sezonskih ulaznica od sezone 2021/22.

U prodaju će po prvi put biti puštena i mesta u "Beogradskoj areni" uz koja će kupci imati "Hospitality" uslugu, u posebno odvojenom delu dvorane.

Crno-beli su ranije saopštili da će sezonske ulaznice biti posvećene generacijama koje su od sezone 1991/92 igrale Evroligu za taj klub.

Na sezonskim ulaznicama se izmedju ostalog nalaze i trener Partizana Željko Obradović, kao i proslavljeni igrači poput Dejana Milojevića, Nikole Pekovića, Koste Perovića, Dragana Milosavljevića, Vladimira Lučića, Milenka Tepića, Novice Veličkovića, Uroša Tripkovića, Dušana Kecmana, Petra Božića, Jana Veselog, Lestera Bo Mekejleba i drugih.

Takodje na ulaznicama će se naći i članovi ekipe koja je poslednja igrala Evroligu u sezoni 2013/14 (Bogdan Bogdanović, Žofri Lovernj i Aleksandar Pavlović).

Partizan će ove sezone ponovo igrati Evroligu, a takmičenje otvara 7. oktobra na gostovanju protiv Albe iz Berlina.Foto: pixa bay

Autor : BETA

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x