Ronaldov dres prodat za 1,3 milona dinara

Potpisani dres Kristijana Ronalda prodat je za 1,3 miliona dinara na aukciji za pomoć osmomesečnom Gavrilu Đurđeviću, koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

Kako je saopštila kompanija Možart, koja je uspela da dođe do Ronalda i pozove ga da se priključi akciji, kupac dresa je želeo da ostane anoniman, ali je otkrila da je reč o kolekcionaru i uličnom umetniku koji stoji iza Instagram profila “Black Sails“.

Kompanija Možart spojila je Mesija i Ronalda zahvaljujući fudbalskim menadžerima iz agencije LIAN Sports Nikoli Damjancu i Faliiju Ramadaniju i u saradnji sa organizacijom „Zajedno za život“, Možart je stavio njihove potpisane dresove na humanitarnu licitaciju, kako bi se prikupila sredstva za lečenje.

Kao i za Ronaldov, ova kompanija dala je i početnu ponudu od milion dinara i za Barsinu desetku sa posvetom “para Gavrilo”, a licitacija za Mesijev dres traje do četvrtaka do 15 sati.

Za lečenje malog Gavrila potrebno je još nešto manje od milion evra, a licitacije su se samo nizale – srpski reprezentacivac Stefan Mitrović je dao svoje kopačke i dres sa čuvenog meča na Marakani, njegov saigrač Aleksandar Mitrović takođe dres Srbije…

Foto: Pixabay


Autor : GLEDAJ.RS/TANJUG

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x