Zvanično: Odložena utakmica Žalgiris - Crvena zvezda, četiri pozitivna na koronavirus u Zvezdi

Utakmica 24. kola Evrolige između Žalgirisa i Crvene zvezde koja je trebalo da bude odigrana u četvrtak u Kaunasu odložena je zbog korona virusa u timu Crvene zvezde, potvrđeno je iz kluba.


Nakon redovnih testiranja prvog tima i stručnog štaba, koja su obavljena pred put ekipe na utakmicu 24.kola Evrolige sa Žalgirisom u Kaunasu, identifikovana 4 pozitivna nalaza na virus Covid 19, saopštio je klub.


U skladu sa svim zdravstvenim merama, ekipa je u utorak 02.02.2021. godine podvrgnuta novim testiranjima i laboratorijskim ispitivanjima, nakon čega su pozitivni hitno stavljeni na mere kućne izolacije.

Takođe, o novonastaloj situaciji u kojoj se našao naš klub, obaveštena je hitno i Evroliga. Nakon pregleda kompletne dokumentacije i svih rezultata, medicinski tim EL doneo je odluku u utorak uveče da odloži meč 24.kola sa Žalgirisom u Kaunasu koji je trebalo da odigra u četvrtak 04.02.2021. godine od 19 časova u Kaunasu, saopštili su iz KK Crvena zvezda i dodali da će o stanju obolelih, i daljim aktivnostima prvog tima blagovremeno obavestiti javnost.


Pod znakom pitanja je i duel crveno-belih sa Krkom.


 Foto: Pixabay

Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x