Huawei kreće s prodajom električnih automobila u svojim salonima

Nakon uspešne saradnje na razvoju električnog sistema za novi električni automobil kineske kompanije SERES, Huawei će taj novi automobil početi  kupcima da nudi i u svojim salonima širom Kine, objavljeno je  na 19. međunarodnoj izložbi automobilske industrije u Šangaju.


„Ova uzbudljiva najava predstavlja presedan i za industriju potrošačke elektronike i za industriju električnih automobila. U budućnosti nećemo više samo nuditi najbolja pametna rešenja za inteligentne automobile kako bi naši partneri razvijali što bolja vozila nego ćemo im i pomoći u prodaji tih automobila kroz našu maloprodajnu mrežu širom Kine”, izjavio je Richard Yu, izvršni direktor Huawei Consumer Group, prenosi SeeBiz.

Ovom saradnjom Huawei po prvi puta uvodi partnera iz automobilske industrije u vlastiti ”1+8+N” ekosistem.

Automobil visokih performansi zahvaljujući Huawei tehnologijama


Huawei i SERES zajedno su razvili potpuno novu nadogradnju na električni sistem automobila, čime su značajno doprineli povećanju autonomije vožnje i brzini punjenja baterija automobila. Automobil opremljen novim Huaweijevim DriveONE Three-in-One Electric Drive tehnologijom omogućava duža putovanja, ali istovremeno i vrhunske sportske performanse. Tako novi SERES-ov automobil SF5 kupcima nudi veliku fleksibilnost, od 180 kilometara dometa u potpuno električnom modu za kraće gradske vožnje, do dometa od preko 1000 kilometara u modu za duga putovanja. 


Foto: Pixabay

Autor : GLEDAJ.RS/SEEBIZ

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x