Muški rančevi za motocikle i bicikle, kako izgledati "pametno"

Uređaj za povezivanje mobilnog telefona, štitnici za zaštitu kreditnih kartica, odeljci za značke i prednje ploče i sve to u jednom rancu.


Lagan, prostran, vodootporan, sa mnogo džepova i odeljaka. Šta još tražiti od muškog ranca? Među novitetima za sezonu jesen / zima 2021. 2022. ističu se oni „pametni“: opremljeni uređajima za povezivanje preko Bluetooth-a sa mobilnim telefonima, štitnici za zaštitu kreditnih kartica od kloniranja, izrađeni od reflektujućih materijala i pogodni za putovanje motorom i biciklom po gradu.


„INTELIGENTNO“ I MULTITASKING - Pikuadro nudi, na primer, model od reflektujuće tehničke tkanine, dakle pogodan za one koji se po gradu kreću motorom ili biciklom.

Opremljen računarskim odeljkom za „brzu proveru“, može se potpuno otvoriti kako bi se olakšale operacije kontrole prtljaga na aerodromima. Na ovom modelu, za sledeću jesen zimu, integrisan je Conneku, uređaj koji omogućava povezivanje preko Bluetooth-a sa mobilnim telefonom i radi kao uređaj protiv krađe. I dalje po pitanju sigurnosti, ovaj ranac ima kombinaciju zatvarača i čeličnu sajlu koja vam omogućava da ga pričvrstite za sedište kada ste na aerodromu ili u klubu. Sa zadnje strane ima džep zaštićen RFID-om za zaštitu kreditnih kartica od kloniranja. Bezbrojni džepovi su dizajnirani za određenu funkciju: za bočicu, kišobran, mobilni telefon, naočare, značku i masku.
Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x