NLO ILI NEŠTO DRUGO: Pentagon potvrdio da su snimci neobičnog letećeg objekta u obliku piramide autentični (VIDEO)

Novootkriveni video snimak blistavih predmeta u obliku piramide koji su preleteli američki ratni brod je autentičan, potvrdio je Pentagon, nakon što su istražitelji NLO objavili snimak i nekoliko drugih zbunjujućih fotografija na mreži.

Fotografije i video snimke distribuirali su režiser dokumentarnih filmova Jeremy Corbell i George Knapp, izveštač iz Las Vegasa koji decenijama pokriva priče vezane za NLO. Curenje uključuje video zapis o noćnom viđenju na moru, niz zrnastih infracrvenih slika i fotografija pametnih telefona snimljenih iz kokpita lovca FA-18, koji su prethodno objavljeni na mreži.


Pentagon je ove nedelje u izjavi potvrdio da je procurile fotografije i video zapis zabeležilo osoblje američke mornarice, mada je odbio da ih označi kao Neidentifikovani vazdušni fenomeni (UAP) - vladin zvanični izraz za NLO.


O ovim događajima se navodno govorilo tokom poverljivog brifinga koji je 1. maja 2020. održala Kancelarija mornaričke obaveštajne službe ONI o prisustvu NLO.


Ranije ove godine Pentagon je objavio tri videa sa kojih je skinuta oznaka "strogo poverljivo", koje su snimili američki piloti prilikom susreta sa onim, za šta se ispostavilo, da su neidentifikovani leteći objekti (NLO), piše britanski Gardijan.Američki Pentagon je te video snimke označio kao „neobjašljive vazduhoplovne fenomene“, mada su neki pomislili da se radi o vanzemaljskim letelicama.


Foto: PixaBay

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x