Tinder ulazi u partnerstvo s Lyftom

Tinder se udružuje sa kompanijom Lyft kako bi ponudio mogućnost darivanja vožnji do mesta sastanka bez napuštanja aplikacije Tinder.


Mala je pogodnost ako ste već preuzeli aplikaciju Lyft, a takođe uz novu opciju video ćaskanja, nećete morati prekidati komunikaciju, prenosi SeeBiz.

Ne postoji čvrst datum objavljivanja za Lyft integraciju, osim što je predviđen za uvođenje u narednim mesecima, a Tinder još nema vizualne elemente za deljenje kako će to funkcionisati u aplikaciji.


Tinder kaže da će uobičajene sigurnosne funkcije kompanije Lyft, poput deljenja lokacije s porodicom i i prijateljima, biti dostupne iz aplikacije Lyft za poklon vožnje.


Tinder je uspeo da potvrdi da opcija Lyft nije dostupna sve dok se i vi i osoba sa kojom ste parirali ne dogovorite da se upoznate.

Ali fini detalji naručivanja, plaćanja i dostavljanja još uvijek nisu poznati. Takođe je teško bilo kojoj kompaniji objasniti promenu mišljenja u posljednjem trenutku. Vozači Lyfta i dalje se mogu pojaviti na nekoj lokaciji i na kraju čekati nekoga ko je odlučio da ipak ne želi ići na sastanak.


Tinder je odbio da podeli  više informacija od toga, ali kompanija je rekla da će više informacija biti dostupno u narednim mesecima.

Autor : Gledaj.rs/seebiz

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x