Naslovne strane za četvrtak, 25. maj 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 25. maj 2023. pišu o mitingu Srpske napredne stranke najavljenom za petak, protestu opozicije najavljenom za subotu i drugim društvenim i političkim temama.
ALO - Nova provokacija u kosovskom pomoravlju "Kurti hapsi Srbe da ne bi stigli na skup u Beograd". Medžik Džonson: "Jokić je kao Džordan".

BLIC - Pod naslovom "Šta nas sve čeka za samo 72 sata", list piše o litijama, mitinzima, skupovima i protestnim šetnjama najavljenim za četvrtak, petak i subotu. "Ratni zločinac iz Bosne pao u Americi posle 25 godina", o hapšenju bivšeg nadzornika logora Čelebići Kemala Mrndžića.

VEČERNJE NOVOSTI - "Za učenike 'Ribnikara' časovi i u pozorištu", o predlogu Vlade Srbije za 13 lokacija na kojima može da se održava nastava. "Kurti uzalud preti tužbom za genocid", piše list.

DANAS - "Naprednjaci i po parkovima nude novac za kontramiting", pred skup Srpske napredne stranke u petak u Beogradu. Bivši premijer Zoran Živković kaže za list "Sve liči na početak velikog obračuna".

INFORMER- Otkriva da "hejteri imaju ludački plan" pod naslovom "Opet bi da ruše, pale, biju". Istorijski događaj: "Mošti vladike Nikolaja prvi put na litiji u Beogradu", piše list.

KURIR - Analiza Kurira "Šta donosi skup 'Srbija nade'". Čeka se odluka roditelja "Spisak ustanova koje mogu da koriste učenici 'Ribnikara' koji ne žele na nastavu u tu školu".

NOVA - "I lekare teraju na Vučićev miting", navodi list. "Prsten oko RTS, građani pozvani da ponesu po cvet", o protestu opozicije najavljenom za subotu.

POLITIKA - "Zapad ne želi ZSO", o zahtevima Vašingtona, Londona i Berlina da Priština predstavi svoju verziju statuta Zajednice srpskih opština. Američki glumac Harison Ford u izjavi za list kaže "Deca odrastaju u svetu bez moralnog kompasa".

SRPSKI TELEGRAF - List ekskluzivno otkriva "Kostin tata hapšen u akciji 'Sablja'". Šef SZO: "Spremite se za zarazu smrtonosniju od korone", piše list.

Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x