Naslovne strane za petak, 12. avgust 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 12. avgust 2022. godine pišu o rusko-ukrajinskom sukobu, odluci Narodne banke da u narednih godinu dana nijedna banka ne podiže naknade i provizije, o odnosima u opoziciji ali i o drugim aktuelnim temama.

ALO - "Za nedelju dana ime novog premijera", list piše o tome da bi Srbija uskoro trebala da dobije novu vladu.

BLIC - O sukobu Ukrajine i Rusije pod naslovom "Ukrajina krenula u kontaofanzifu".

VEČERNJE NOVOSTI - "Banke smanjuju cene usluga za 30 odsto", o odluci NBS da banke u Srbiji u narednih godinu dana ne podižu naknade i provizije.

DANAS - List donosi analizu u tekstu "Uredjivačka politika RTS i dalje će zavisiti od volje režima".

INFORMER - "NBS zabranila bankama da dignu cene usluga", o novoj odluci Narodne banke Srbije.

KURIR - List piše o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića o situaciji na Kosovu i Metohiji: "Albanci planiraju likvidacije naših ljudi na severu"

NOVA - Intervju sa potpredsednicom SSP Marinikom Tepić "Zbog napada Narodne stranke straćen ozbiljan opozicioni potencijal u Skupštini". O cenama pribora za učenike "Za opremu djaka ode jedna plata".

POLITIKA - Intervju sa predsednikom Srpske liste Goranom Rakićem: "Ne bežimo od mogućnosti da ZSO sami formiramo". List piše da Evropi preti najveća suša u poslednjih 500 godina: "Bitka za svaku kap vode".

SRPSKI TELEGRAF - List piše o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića o situaciji na Kosovu, pod naslovom "Planiraju ubistva Srba na Kosovu".

Autor : BETA

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x