Naslovne strane za sredu, 24. maj 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o "pritiscima" vlasti na ljude da dodju na skup Srpske napredne stranke, koji se održava u petak u Beogradu, kao i o uspesima NBA košarkaša Nikole Jokića.
ALO - Glumac Lazar Ristovski poziva na skup Srpske napredne stranke u Beogradu "Svi na skup Srbija nade!".

BLIC - "Mnogi polovnjaci neće proći tehnički pregled", o tome da ističe moratorijum na pravilnik o katalizatorima na vozilima. "Jokić poslao 'Kralja' u penziju", o NBA košarkašu Nikoli Jokiću.

VEČERNJE NOVOSTI - "Jokić merka prsten", o NBA košarkašu Nikoli Jokiću. List piše da je patrijarh Porfirije uputio poziv za obeležavanje Spasovdana, u tekstu pod naslovom "Litija za postradalu decu i za mir u nama".
DANAS - "Oni koji vladaju silom, samo se sile plaše", kaže lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas. List piše da su naprednjaci nastavili intenzivno da skupljaju pristalice za kontramiting 26. maja ispred skupštine Srbije, u tekstu pod naslovom: "Spiskovi, ucene i pretnje koje dosad nisu vodjene".

INFORMER - "Vučić zaplakao sa porodicama žrtava", o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića selima kod Mladenovca, u kojima je 4. maja u masovnom ubistvu stradalo osam osoba.

KURIR - List prenosi savete stručnjaka, povodom dva masovna ubistva koja su se u Beogradu i okolini Mladenovca dogodila početkom maja "Upozorenje".

NOVA - List piše da su sve veći pritisci na radnike javnih preduzeća da dodju na skup Srpske napredne stranke, u tekstu pod naslovom: "Nervoza pred miting". "Naklon Lebrona Jokiću", o NBA košarkašu Nikoli Jokiću.

POLITIKA - "Jokić MVP, Denver prvak Zapada", o priznanjima i uspesima NBA košrkaša Nikole Jokića. "Kurti bi da ukine Srpsku listu", o dešavanjima na Kosovu.

SRPSKI TELEGRAF - "Vučić plakao s roditeljima ubijenih iz Mladenovca", o poseti predsednika Srbije mestima gde je početkom maja počinjeno masovno ubistvo.

Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x